Haakpatronen ontwerpen voor Yarnsea

Vind jij het leuk om haakpatronen te ontwerpen? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Bij Yarnsea kun je jouw haakpatronen aanbieden, zodat haakliefhebbers hiermee hun eigen haakboek kunnen samenstellen.Verbinden

 

Wij horen steeds meer ontwerpers zeggen dat zij het leuk vinden als hun patronen in een haakboek verschijnen. Aan de andere kant horen wij dat haakliefhebbers het fijn vinden om uit een boek te haken, in plaats van gedownloade bestanden. Daar zijn wij, Yarnsea, mee aan de slag gegaan.

 

We willen ervoor zorgen dat de haakontwerper en haakliefhebber elkaar kunnen treffen en hun wensen kunnen laten uitkomen. Hiervoor hebben wij, Yarnsea, ons platform in de wereld geroepen.

Momenteel is het mogelijk om via ons platform haakboeken te kopen van verschillende ontwerpers. Bij bieden deze ontwerpers alle tools om hun haakboek te maken en zij kunnen deze dan via ons platform verkopen aan haakliefhebbers.

 

Haakboeken

 

Binnenkort ook losse patronen verkopen?

 

Wij zijn op dit moment hard aan het werk om een nieuwe tool te ontwikkelen. Hier kunnen ontwerpers hun patronen in schrijven of uploaden, volledig aan de hand van een format. In samenwerking met enkele ontwerpers, zijn we bezig om dit te maken en testen.

 

Wat levert dit op voor de haakliefhebber? Jij kan je eigen haakboek samenstellen en kiezen uit alle patronen die worden aangeboden op ons platform. Zo hoef je nooit meer een haakboek te kopen voor die enkele patronen erin die jij wilt maken. Ideaal toch?!

 


Samenwerken?

 

Lijkt het jou leuk om samen met ons te blijven ontwikkelen en bij één van de eerste ontwerpers van het platform te horen? Ons ook! We vinden het fijn om samen te werken met de doelgroep en doen dit daarom ook graag met jou. Stuur ons een berichtje via Instagram of mail naar info@yarnsea.com <3

 

Je kan ons volgen op Instagram en Facebook.

 

Instagram = https://www.instagram.com/yarnsea/

Facebook = https://www.facebook.com/Yarnsea 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten